Відома країнська акторка та ексведуча телеканалу "Україна" Лілія Ребрик, яка до того ж є дружиною танцюриста Андрія Дикого та мамою їхніх спільних дітей, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Лілія Ребрик лише недавно пішла з телеканалу "Україна" через його закриття, але вже знайшла собі нову "роботу". Артистці дали роль у "Дизель шоу", яке повернулося до українців під час війни. Вона з іншими зірками активно виступає із концертами на підтримку ЗСУ.

Ребрик та Булітко, кадр з випуску "Дизель шоу"
Ребрик та Булітко, кадр з випуску "Дизель шоу"

"Яка насолода тролити росіян. І ми будемо це робити сміливо й від душі. Дедалі все більше і більше! До нашої перемоги!🇺🇦 Поки гумор маємо - ми перемагаємо!" - заявила Ребрик.

Гумористи у виставах розкривають актуальні теми, адже які часи, такі й жарти. Лілія Ребрик постала у ролі росіянки і з великим задоволенням потролила жінку, якій відчайдушно не хотілося залишати Крим через раптову "бавовну". Вікторія Булітко у ролі подружки підтримала артистку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"УкрАинцы говорят, хорошо там, где русских нет", - сказала Ребрик зі сцени.

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик раптово змінила діяльність і пішла стопами Сергія Притули: "Лють до ворога"

Як повідомляв Знай.ua, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" знайшла собі заручника, поки Яна Глущенко вкрилася плямами

Також портал Знай.ua писав, що Лілія Ребрик остаточно і назавжди попрощалася з Україною, але без сліз: "Кожен фініш – по суті старт"