Українська співачка та учасниця "Євробачення" Злата Огнєвіч намагалася збудувати стосунки на романтичному шоу "Холостячка", але їй це не вдалося.

Тепер любов Макса Тарапати, що не відбулася, прийшла на інше шоу, але вже для того, щоб допомогти це зробити іншим.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Співачка стала запрошеною гостею реаліті "Пара на мільйон" на Новому каналі та поділилася своїми думками щодо романтичних взаємин.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Я вірю в справжнє кохання. Вірю, що є магія, що виникає між людьми, щось на зразок електричного струму. У парі мають бути ці точки дотику, адже коли їхні світи абсолютно різні, їм буде складно будувати стосунки. Якщо є щирі почуття і бажання об'єднатися, то, в принципі, все можливе" , - вважає Злата.

На думку співачки, головне у стосунках — готовність відкритися перед партнером та довіритись йому.

"Вважаю, що головний секрет міцних стосунків - бажання йти на діалог і бути готовим до компромісу. Потрібно не боятися сідати і говорити про речі, які бентежать, можливо, не подобаються. Особливо якщо пара живе разом. Тоді, звісно, ​​виникатимуть і певні побутові моменти, які потрібно обговорювати, - зазначила гостя реаліті Нового каналу. - Також стосунки для обох мають бути цінними. Якщо партнери цінують, поважають, люблять один одного і не бояться разом пробувати щось нове, стосунки складуться міцні та гармонійні."

Злата Огнєвіч на "Пара на мільйон" , фото: пресслужба Нового каналу
Злата Огнєвіч на "Пара на мільйон" , фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч поділилася реальною історією із життя, яке чіпає до мурашок.

Раніше ми повідомляли, що Злату Огнєвіч помітили у супермаркеті з маленькою дитиною.

Також стало відомо, що Злата Огнєвіч розповіла секрет про Ані Лорак та принизила її, як ніхто.