Відома українська хореографиня, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Новина про те, що легендарна суддя проекту "Танцюють всі" Тетяна Денисова приєдналася до найлютіших ворогів України, посівши місце наставниці в російських "Танцях", потрясла багатьох. Колеги та фанати зреклися хореографины, і Ілону Гвоздьову теж розчарувало її рішення. Про це артистка розповіла у шоу "ЖВЛ".

Тетяна Денисова, фото: Знай.ua
Тетяна Денисова, фото: Знай.ua

Денисова незадовго до вторгнення рф знялася в новому українському проекті, проте продюсери, дізнавшись про мовчазну позицію танцівниці щодо війни, вирішили вирізати її з усіх випусків. Гвоздьова взагалі здивована, що колегу затвердили.

"Бл*ха муха, ну що, своїх кадрів не вистачає? Знову ті самі обличчя, чому не давати дорогу молодим, перспективним", - заявила Ілона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Артистка у нестямі від люті через рішення Тетяни повернутися до росії. Гвоздьова жорстко відгукується про колегу і не стримує матюків.

"Коли ти, бл*ха, повернулася в рашу, сіла в крісло судити інше танцювальне шоу. Ти чудово знаєш, що тут відбувається з твоїми колегами, друзями... Ти просто су*а, іншого розуміння у мене немає", - сказала зірка.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" спробувала омолодитися за допомогою гумору, але довелося змиритися з поразкою: "Годинник цокає"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" одружилася із чоловіком на небесах перед Богом: "Навіки твій"

Також портал Знай.ua писав, що Ілона Гвоздьова повернулася до репетицій для "Танців зі зірками", показавши за ким нудьгує: "Я думала помру"