Поп-суперзірка та актриса розплакалася після того, як перервала свій виступ у Майамі 17 вересня, описавши "небезпечні" умови дощу та блискавки.

У мокрих вибаченнях за скасування в Instagram 36-річна співачка Rain On Me, уродженка Нью-Джерсі, визнала, що її шанувальники, можливо, сподівалися, що вона виступить під дощем.

"Ми дійсно намагалися закінчити шоу сьогодні ввечері в Майамі, але не змогли, бо навіть коли дощі ніби припинилися, блискавка вдарила прямо в землю так близько від нас", - сказала вона крізь сльози у відео.

"Я знаю, що протягом дуже довгого часу я завжди хотіла бути цією хардкорною поганою сукою, але чого я дійсно хочу, так це бути відповідальною і люблячою, і я не знаю, що я робитиму, якщо щось трапиться з кимось з глядачів, чи будь-яким членом моєї команди, чи моєї групи, чи моїми танцюристами".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Суботній виступ на стадіоні Хард Рок у Майамі став фінальною зупинкою міжнародного туру літніми стадіонами Гаги "Chromatica Bal" по 18 містах. Її альбом "Chromatica" вийшов 2020 року.

"Звичайно, я хотіла заспівати для вас дощ під дощем" , - йдеться у пості співачки в Instagram.

"Думаю, якимось чином я знала, що цей момент станеться, і я така вдячна вам, моїм танцюристам, моїй групі, всій команді, всім, моїй родині та друзям. Безпека перш за все. Люблю вас."

Леді Гага
Леді Гага

Нагадаємо, що Леді Гага зніматиметься у культовому фільмі "Джокер 2": нова Харлі Квін порушила фанатів.

Раніше ми повідомляли, що Леді Гагу жорстко висміяли та прийняли за бабусю: "Це Мадонна".