Відома співачка та учасниця шоу "Маска" та "Холостячка" показала фото, на якому позує зі своєю найдорожчою та найтеплішою підтримкою.

На своїй сторінці в Instagram Злата часто публікує фото та відео зі свого приватного життя, а також творчі здобутки. Так в останньому пості дівчина розмістила фото з своєю матусею, та поринула у спогади, якими раніше ні з ким не ділилася.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Моя найтепліша підтримка. Пам’ятаю, як на свої перші виступи і дитячі конкурси я страшенно не хотіла їхати, так сильно хвилювалась! Складно було виходити із зони комфорту мені, ще зовсім малій дитині, і співати перед ВЕЛИКОЮ кількістю глядачів", - згадала Злата.

Вона пригадала, що мама знаходила для неї перші пісні, наполягала на тому, щоб вона тренувалася, та підказувала, як співати, щоб мати свого слухача.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: скрин відео
Злата Огнєвіч. Фото: скрин відео

Дівчина зізналася, що мамі приходилось здавати речі у комісійний магазин тільки для того, щоб заробити кошти, і внести внесок для участі у співочому конкурсі. Також Злата розповіла, що мама перешивала свої концертні сукні, щоб вона могла бути нацкращою на концерті.

"В коли я зірвала голос перед вступом до музичного інституту ім. Р.М. Глієра і відмовлялася їхати в Київ, саме ти мене вмовила ризикнути. І я ризикнула. Гадаю, що вдало. Мамуля, я тебе дуже люблю і дякую за все", - написала Злата.

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

У коментарях потішилися на мудрість мами та подякували Злату за відвертість:

"Яка мудра Мама", "Я тепер розумію в кого Злата", "Точно вся в маму, класна співачка", - відгукнулися шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, ми писали, що "Холостячка" вже не катить - Злата Огнєвіч прийшла на нове шоу про стосунки.

Як повідомляв "Знай.ua" Злата Огнєвіч поділилася реальною історією з життя, яке зворушує до мурашок: "Коханий зараз на фронті".

Також "Знай.ua" інформував, що Злату Огнєвіч помітили у супермаркеті з маленькою дитиною.