Відома українська співачка Злата Огнєвіч вирішила вголос озвучити реалії українців, думки про які сидять у голові останні шість із половиною місяців.

Новий пост був опублікований на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є.

Цього разу публікація присвячена думкам, які миттю проскакують у голові людей щодня протягом майже 7 місяців. Однак це вже наша реальність.

"Я з Маріуполя….А я з Ізюму…Мій дім згорів…Мій батько зараз на сході….Тепер доведеться починати життя спочатку, все з нуля. Мій братик у полоні, дякую, що кажете про А30В….Мій улюблений зараз на фронті Але купив квиток на Ваш концерт, навіть з-за відстані тішить мене 🤍🤍🤍 Я дуже боюся за єдиного свого сина, він уже півроку воює" - пише артистка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Все це буденне життя людей, і стало воно таким у результаті російської агресії. Люди не можуть спокійно насолоджуватися життям, оскільки диктатору в Кремлі необхідно захопити якнайбільше територій.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Такі історії Злата Огнєвіч постійно чує після благодійних концертів, і від цього серце розривається та водночас наповнюється силою. Все тому, що незважаючи на прожитий біль, українці продовжують вірити у перемогу над темним та жалюгідним.

"Серце наповнюється Силою, бо я знаю справжніх Титанів сьогодення і вони тримають Небо, вони тримають Землю. Це все ви 🙏🏽 Це-МИ. Українці 🇺🇦🕊" - підсумувала українська артистка.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч із "Холостячки" похвалилася стрункими ніжками, придумавши для себе подарунок замість квітів .

Раніше повідомлялося, що Злату Огнєвіч помітили у супермаркеті з маленькою дитиною

Також, Злата Огнєвіч із "Холостячки" поруч із молоденьким гітаристом показала, що таке ніжність