Леді Гаге довелося перервати свій сет на шість пісень після того, як несприятлива погода на стадіоні Hard Rock у Майамі вплинула на виступ і викликала побоювання щодо безпеки.

Дану публікацію Леді Гага оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

36-річна співачка розплакалася після того, як погана погода змусила її достроково завершити сет, що відбувся у вихідні.

Вона розмістила відео на своїй сторінці в Instagram, щоб пояснити, що сталося.

Вона сказала: «Навіть коли дощ ніби припинився, блискавка вдарила прямо в землю поблизу нас. Я знаю, що протягом дуже довгого часу я завжди хотіла бути такою жорсткою, поганою с*кою, але насправді я хочу також бути відповідальною і люблячою, і я не знаю, що б я зробила, якби щось трапилося з кимось із глядачів або з будь-яким членом моєї команди».

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Їй залишалося виконати лише шість пісень в останній вечір її туру Chromatica Ball, перш ніж вона перервала шоу.

Тримаючи в руках червоні троянди, вона сказала: «Мені дуже шкода, що ми не змогли відіграти епічну виставу Rain On Me під дощем, але для мене дорожче життя, і тому, хто кинув мені троянди, я плекатиму їх вічно».

Вона також розповіла про свою боротьбу, заявивши, що їй знадобилося багато часу, щоб «повернутись туди, де я можу виступати і бути здоровою».

Вона додала: "Сподіваюся, ви знаєте, що частково я вирішила не закінчувати шоу, тому що я здорова, і це здорове рішення для всіх вас і для мене".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Леді Гага може прийти до "Fortnite" після дивного питання.