Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" та улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж таки балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Арсен Мірзоян з'явився у новому випуску шоу "ЖВЛ", де українцям нагадали, що до своєї блискучої кар'єри він працював на заводі "Запоріжсталь" і шоу-бізнес повністю перевернув його життя. Чоловік виступав у КВК, але у перервах писав серйозні пісні.

Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

Ще тоді Арсену не вистачало коштів для розвитку у столиці, тож він звернувся за фінансовою допомогою до знайомих.

"Ми повернулися з туру з діркою в бюджеті - 23 тисячі доларів", - зізнався співак.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На шоу "Голос країни" Мірзоян зустрів Тоню Матвієнко, з якою дружнє спілкування переросло у палке кохання. Тоді він був ще одружений, але зрештою сказав правду і обрав артистку. Із дітьми від попереднього шлюбу він спілкується.

Матвієнко та Мірзоян, фото з Instagram
Матвієнко та Мірзоян, фото з Instagram

Під час війни Арсен відправив Тоню з дітьми до Британії, а сам залишився в Україні, де виступає на підтримку країни та допомагає з гуманітаркою. Також він закуповує та приганяє сам машини для ЗСУ.

"Він же мужик, захисник нашої країни. Він що, буде зі мною сидіти і мені ніс підтирати. Він вважає, що про це не треба говорити (про допомогу - ред.), не треба випендрюватися", - заявила Матвієнко.

Поки артистки немає, Мірзоян живе з Ніною Матвієнкою. Вона сказала, що чоловік тепер їй не просто зять, а син. Чуток про розлучення Тоні та Арсена за період війни було чимало, але вони всі заперечують, хоча зізнаються – іноді сваряться.

"Хтось когось не почув, не зрозумів. Останніми роками відчувається потреба в такій професії як комунікатор. Між нами його немає, тому намагаємося одне одного зрозуміти", - повідомив співак.

Раніше ми писали про те, що Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян зізнався, як на власні очі бачив смерті на війні: "Налякані і голодні"

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко у темряві знайшла єдиний промінь світла без допомоги Мірзояна: "А в очах сльоза..."

Також портал Знай.ua писав, що Антоніна Матвієнко защебетала разом із мамою, не зумівши зустрітися з Арсеном Мірзояном