Відомий український актор, переможець шоу "Танці зі зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" Артур Логай показав трохи дивний і кумедний ранковий "ритуал" зі своєю красунею-дружиною. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артур Логай активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новим контентом, показуючи, у тому числі кумедні моменти із сімейного життя. На цей раз він порадував українців саме такими кадрами.

Артур Логай. Фото: скрін youtube
Артур Логай. Фото: скрін youtube

Так, на відео Артур Логай підходить до дружини ззаду та охоплює руками талію, міцно притискаючи до себе. Дружина, тримаючись на руках чоловіка, повисає у повітрі і робить рухи, що імітують біг. Все це відбувається під музичний супровід.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Шанувальникам такий незвичайний "ритуал" дуже сподобався.

"Чудовий ранок, ви чудова пара", "Так весело дивитися на її серйозний вираз обличчя", "Ледь встигла ковтнути каву перед початком сміху", "Божественно смішно, молодці настрій завжди піднімаєте", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" спробувала омолодитися за допомогою гумору, але довелося змиритися з поразкою: "Годинник цокає".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".