Український виконавець, учасник гурту MOZGI та колишній соліст "Время и Стекло" Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив, досить рідко радує шанувальників свіжими постами і не поспішає розповідати їм про новини свого життя. У Instagram за аристом стежить понад 570 тисяч людей.

Позитив порадував слухачів новою та несподіваною колаборацією з молодою артисткою Настею Балог, яка свого часу дійшла до фіналу шоу "Голос країни - 10". Парочка випустила спільну пісню "Додому" та робота вийшла дуже зворушливою.

Позитив із Настею Балог, кадр із кліпу
Позитив із Настею Балог, кадр із кліпу

Трек "Додому" розповідає історію двох закоханих, яких розлучила жорстока війна. Вони мріють повернутись додому, до рідної України. Рядки, напевно, відгукнуться в серці багатьох переселенців, які були змушені кинути все, щоб врятуватися.

"Вона — за кордоном і віддала б усе, щоб опинитись у рідному місті. Він же захищає домівку, щоб їй було куди повертатися. Обидва мріють про одне й те саме — зустрітися і обійнятись як колись… Там, де колись", - прокоментували прем'єру артисти.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Позитив зазначив, що зараз усі українці об'єдналися не лише вірою у перемогу, а й спільним бажанням якнайшвидше повернутися додому.

Раніше ми писали про те, що Позитив та Дорофєєва знову разом? Співаки заспівали свій хіт у підземці

Як повідомляв Знай.ua, Анна Андрійчук успішно осідлала коня після того, як стала колишньою Позитиву: "Наїзниця моя"

Також портал Знай.ua писав, що Іван Дорн заспівав про непокорену Україну, яка стійко тримає удари росії, і освідчився в коханні