Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

У соціальній мережі Instagram він не зупиняється, продовжуючи розповідати про Маріуполь... але зараз чоловік відволікся. Причина серйозна – 7-річчя його доньки. Андрій заявив, що минулого і позаминулого року він пізно прилетів на День Народження малюка.

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

"Ти знаєш, що твій батько - сама стабільність. Хоча б з мамою пощастило. Любимо тебе", - пише Андрій Бєдняков у публікації.

Справа в тому, що зараз його дружина та дочка перебувають в іншій країні. На знімку маленька дівчинка стоїть і впирається у стіну. На ній кросівки, штани з кофтою, а також помаранчева шапка. На обличчі усмішки нема. У коментарях з'явилося багато користувачів, включаючи Дашу Астаф'єву, яка назвала малу "нашою людиною".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коротка та Бєдняков, фото з вільних джерел
Коротка та Бєдняков, фото з вільних джерел

"Яка красива дівчинка. Нехай буде щаслива", "Міцного здоров'я і нехай мрії збуваються", "Нехай швидше вся родина буде разом у своєму будинку і в своїй країні під мирним небом", "Ксеня все розуміє, у неї гарний приклад, удачі у всім!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, маленька дочка Андрія Бєднякова з "Орел і Решка" вирішила відмовитися від усього: "Діти повинні"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Бєдняков із "Х-Фактора" довів, що він не такий, як Потап - майже у ЗСУ: "Звичайно боюся, але... Навіть дружина не знає"

Знай.uа писав, Бєднякова за великі гроші запрошували на канал Росії, де "панує" солов'їв, але совість не дозволила: "Не моя історія"