Відомий ведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" та "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою велику армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 540 тисяч людей.

Вова Остапчук у новому пості порушив важливу та актуальну тему, яка на даний момент стосується майже всіх українців – сварки та скандали всередині суспільства.

Ведучий поділився цікавим дослідженням КМ інституту соціології, в якому сказано, що після перемоги утворюється 4 групи людей: 1. Ті, хто був на фронті, 2. Хто не воював, але залишався в Україні, в тилу, 3. Ті, що виїхали за кордон на якийсь час війни, 4. Хто залишився на окупованих територіях і не поїхав до часу їхнього звільнення.

Скріншот з Instagram, Вова Остапчук
Скріншот з Instagram, Вова Остапчук

Артист упевнений, що до всіх із них будуть претензії, а висловлюватимуть їх самі українці.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"І це дуже небезпечна тенденція.Бо людей треба повертати з закордону, гуртувати навколо ВІДБУДОВИ і РОЗВИТКУ України", - заявив він.

Занадто багато звинувачень летить у тих, хто мало донатить, виїхав із країни чи навіть залишається під окупацією. Остапчук задається логічним питанням, а що ж чекає на соціальне суспільство в майбутньому.

"Ми зараз всі зконцентровані на Перемозі, це правильно, але чому майже ніхто не задається питанням "А що буде ПІСЛЯ Перемоги?" Яке суспільство ми отримаємо? Українців, що шеймлять, булять і виставляють претензії всім і всюди? Ви таку Україну майбутнього бачите? - поцікавився Вова.

Раніше ми писали про те, що дружина Володимира Остапчука Крістіна Горняк зізналася про деформацію та класний період свого життя: "Шкода, що це було так давно"

Як повідомляв Знай.ua, Крістіна Горняк кидає Володимира Остапчука заради подруг: "Гірше бути не може"

Також портал Знай.ua писав, що Остапчук витяг усі скелети з шафи колишньої дружини на помсту за образу Горняк: крала, різала себе та покривала бандита