Відома українська хореографка та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова показала красуню, яку пам'ятає ще маленькою.

Вона часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 350 тисяч людей. Зараз Ілона зізналася, що в неї теж бувають складні дні. Наприклад, зовсім недавно все пішло шкереберть. Тому додому танцівниця повернулася повністю знесилена, зла та втомлена.

Ілона Гвоздьова, кадр із сюжету "ЖВЛ"
Ілона Гвоздьова, кадр із сюжету "ЖВЛ"

У цей момент їй потрібно було зробити подарунок доньці, але сил не було, як і настрої.

"Але побачивши очі Рії та її очікування, я зрозуміла, що я не можу її засмутити і своїх обіцянок треба дотримуватися понад усе! Коли ми почали малювати я настільки поринула у творчий процес, що дочка не могла мене відволікти від картин", - повідомляє Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ілона Гвоздєва з чоловіком, фото з Instagram
Ілона Гвоздєва з чоловіком, фото з Instagram

"2-3 години це якщо міняти воду кожні 5 хвилин", "Наприкінці малюнок приголомшливий" , - пишуть користувачі в коментарях.

У результаті справді Ілона захопилася більше, ніж її дочка. А результат вона зафіксувала на відео.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" покрила матюком зрадницю Денисову, яка поскакала в росію: "Ти просто су*а"

Як повідомляв "Знай.uа", Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" спробувала омолодитися за допомогою гумору, але довелося змиритися з поразкою: "Годинник цокає"

Знай.uа писал, Илона Гвоздьова из "Танців з зірками" заключила брак с мужем на небесах перед Богом: "Навеки твой"