Відома модель, телеведуча, співачка Даша Астаф'єва вирішила нагадати українцям про мрії та те, як важливо звертати увагу на тих, хто цього прагне, на найближчих та своїх близьких.

У своєму Instagram, де на оновлення від Даші підписано понад 600 тисяч шанувальників, дівчина розмістила красиві чуттєві світлини, зроблені фотографинею Яною Токарчук, та нагадала, що інтернет все пришвидшує та робить біль нестерпним.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

"Нагадаю, гарними моєму серцю світлинами, як я завжди любила мріяти. Як важливо було повертати усе у своїй голові на свої місця. Впиняти рух життя та подій у повсякденні", - почала свої роздуми ведуча.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вона припустила думку, що інтернет все прискорює… "несе нас зі своєю течією та трафіками, підсилюючи біль від побаченого та впізнаного".

Чи була б ця війна такою болючою, аби ми не бачили усіх жахів та відвертостей? Чи стало б 24 лютого таким болючим для кожного з нас не зідзвонившись ми зранку, і не запитавши "правда чи ні"? Зупиняймось. Дивімось у очі тих, хто чекає поки ми не відкладемо маленький прямокутник зі світлим екраном, обіймемо тих — справжніх своїх! - написала Астаф'єва.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

У коментарях звернули увагу, як красиво Даша виглядає на фотографіях, адже жінка оостаннім часом не ладна робити багато фотографій.

"Дуже красиво. Ти виглядаєш неймовірно", "Дуже сумую за своєю зіркою, Дашою з цих глянцевих світлин. І дуже чекаю на нові зустрічі з тобою. Обіймаю хоча б через телефон", "Неймовірно гарні фото", "Як гарно. Дякую за таку неймовірну Вас", - написали під світлинами.

Коментарі. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Коментарі. Фото: instagram.com/da_astafieva/

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва з глибоким декольте змусила Олексія Дурнєва цілувати її середній палець.

Як повідомляв "Знай.ua" напівгола Даша Астаф'єва стала рачки і показала, як треба радувати чоловіка.

Також "Знай.ua" інформував, що Даша Астаф'єва "взяла силою" одразу трьох чоловіків у ліфті.