Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська після критики своїх шанувальників вирішила перейти на українську мову та посміялася з незнання деяких слів. Про це свідчить публікація на її сторінці в соцмережі instagram.

Слава Камінська намагається бути завжди на позитиві і доносить будь-яку інформацію шанувальникам із часткою гумору чи сарказму, а нерідко й самоіронії.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Цього разу, зважаючи на все, зірка вирішила перейти рідною мовою, але зіткнулася з труднощами, адже все життя розмовляла і писала російською. Втім, вона не зневірилася, а навпаки - посміялася з себе.

"Как переводится "Картина маслом" картина олією?", - підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Деякі користувачі мережі сприйняли публікацію Слави Камінської як глузування з української мови.

"Це питання можна сприйняти як глузування з рідної мови? Ви точно за Україну?", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Інші шанувальники заступилися за співачку і пояснили, що вона тільки-но почала освоювати українську мову і сміється над собою через незнання деяких слів.

"Людина, яка весь час писала російською, пише українською (старається так точно), сміється над не знанням перекладу деяких слів, але робить це на позитиві. А ви замість того, щоб підтримати цю ініціативу на рівному місці намагаєтеся приплести сюди зраду", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська показала, який смачний чорний статевий орган знайшла: "Твердий та соковитий".

Також наш портал інформував, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Крім того, ми писали, колишня коханця Дорофєєва приспустила труси і зізналася, як відвела чужого чоловіка: "Іти далі?"