Колишня зірка групи "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч людей.

Зовсім недавно у Instagram Stories вона звертала увагу на новий світовий конфлікт у 2022 році – між Вірменією та Азербайджаном. А зараз виконавиця згадала те, що було 4 роки тому. Тоді, 21 вересня, був міжнародний день миру та Різдво Пресвятої Богородиці.

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

"Одне свято про світ усередині, інше про світ зовні... Бажаю всім миру і добра", - писала тоді Санта Дімопулос.

Проте, як ми розуміємо, бажання це не справдилося... останні роки ситуація лише погіршується. В Україні розпочалася нова, повномасштабна фаза війни проти рашистів. У світі в різних регіонах спалахують конфлікти - Китай із Тайванем, Киргизстан із Таджикистаном, Ізраїль із Палестиною тощо.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories
Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories

"Душевного спокою та миру в Україні", "Спасибі, і вам доброго гармонійного світу всередині та зовні", "Позитивне мислення та віра в Бога - найкращі провідники життя", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва з глибоким декольте змусила Олексія Дурнєва цілувати її середній палець: Санта Дімопулос у захваті

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос виявила близькість до тих, хто зараз страждає: "Боля..."

Знай.uа писав, Санта Дімопулос з "ВІА Гра" залишила маленьку дочку в Африці, відлетівши до Франції: "Хочу додому"