Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська випустила нову пісню "Сьогодні" та розповіла про почуття, пов'язані з нею.

Жінка часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 780 тисяч людей. 36-річна співачка зовсім недавно в машині прийде до думки, щоб повернутися в минуле, більш як на 10 років тому... через шкільні роки. З можливістю відступити від дорослого життя на мить. Але це тривало недовго.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А потім вона поділилася Instagram Stories, де використовується її нова пісня. Хтось підставив трек під зимове відео із Харкова.

"Тримайся, коханий, ми пам'ятаємо тебе таким. Ми обов'язково переможемо", - йдеться під роликом.

Потім у TikTok хтось виставив відео з маленькими дітками та, звичайно ж, піснею Олі Цибульської. Вони повторюють рухи, б'ють себе по грудях, у серці, під зворушливі рядки з композиції.

@mashylkkaa

@cybulskaya #сьогодні #живеш #🇺🇦

♬ оригінальний звук - Марія Макогонська

Нагадаємо, Оля Цибульська вперше з початку війни пристрасно притиснула до грудей Козловського: "До кінця"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська зворушилася через зустріч з кошеням-переселенцем, якого ЗСУ витягли з того світу: "Мій талісман"

Знай.ua писав, Оля Цибульська показала, на що здатна музика і "злилася" в одне ціле з бородатим гітаристом: "Як сильно"