Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee вирішила оточити теплом та турботою маленьких українців, які виїхали з окупованого Маріуполя та пережили чимало випробувань. Концерт відбувся на Київській дитячій залізниці та почути артистку прийшли десятки малюків.

Lida Lee, скріншот з відео
Lida Lee, скріншот з відео

Скорубська зізналася, що коли постає виступає перед постраждалими дітьми, відчуває особливу відповідальність і хвилюється.

Однак, незважаючи на все, що випало на долю цих хлопчиків і дівчаток, в їхніх очах видно величезну силу, як повідомила Лідія.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Виступати перед дітьми — завжди особливо, відповідально та хвилююче, але на цей раз… Достатньо було просто зазирнути в ці очі, в них бездонна сила, скільки вони побачили, пережили, але не втратили своє світло та любов! Діти, з такими усвідомленими очима та найдобрішими серцями!" - поділилася Lida Lee.

Раніше ми писали про те, що Lida Lee замріялася про солодку перемогу, після якої люблячі серця українців нарешті возз'єднаються: "Настане час..."

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee анонсувала сольний концерт в окупованому Криму на зло всім росіянам: "Прийду з кавунами херсонськими"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Lida Lee до Дня Незалежності України переспівала всесвітньо відомий хіт Майкла Джексона: "Настав час"