Відомий український музикант, ексведучий відомого Travel-шоу "Орел і решка" Коля Серга посміявся з того, як активно росіяни рвуться в бій після оголошення мобілізації. Кумедний кадр він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коля Серга - один із членів "Культурного десанту", який їздить за найгарячішими напрямками, щоб підтримати воїнів ЗСУ та підняти їхній бойовий дух. Водночас він не забуває піднімати настрій українців, радуючи новими публікаціями.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Так, цього разу музикант вирішив висміяти реакцію росіян після того, як путін оголосив "часткову" мобілізацію. На платформах для оголошень в Росії відразу ж почали з'являтися пропозиції про "відстрочку" від служби. Охочим запропонували за помірну суму зламати руку, щоб "відкосити" від армії.

Коля Сєрга посміявся з росіян. Фото: скрін instagram stories
Коля Сєрга посміявся з росіян. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Краще зламати собі руку, ніж життя, щоб не перетворився на салат із солдатів", - пожартував Коля Серга.

Музикант зазначив, що це рішення – найкращий вихід для росіян, які не хочуть повернутися додому в пакеті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем зворушив українців ніжними спогадами про дочку, з якою його розлучила війна: "Дайте машину часу".

Також наш портал інформував, Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули: "Воює вся країна".

Крім того, на портал інформував, Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі: "Ох і розбудили чмоні силу".