Українська танцівниця, тренерка "Танців зірками", Олена Шоптенко періодично ділиться з шанувальниками своїми творчими здобутками та особистими переживаннями.

На Інстаграм до Олени підписано майже 300 тисяч осіб. Цього разу у своєму блозі вона розповіла про концерт, який нарешті змонтували, і який готувався і відбувся до Дня Незалежності України 24 серпня.

Олена Шоптенко. Фото: instagram.com/alena_shoptenko/
Олена Шоптенко. Фото: instagram.com/alena_shoptenko/

Танцівниця розповідає, що вкладали у нього всю душу і серце.

Дорогі друзі, нарешті змонтований концерт Симфонія свободи "Мрія 31" до Дня Незалежності України, який відбувся 20.08.22 у Відні. На цьому концерті ми виступали без сцени, софітів та страз на костюмах, як символ того, що через війну в Україні надважлива інфраструктура і життя всіх українців руйнуються. Та попри все це, ми продовжуємо нести свою культуру та боротися за Незалежність! Сьогодні на ютубі відбудеться прем’єра. - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена Шоптенко. Фото: instagram.com/alena_shoptenko/
Олена Шоптенко. Фото: instagram.com/alena_shoptenko/

Весь концерт змонтовано під Симфонію №5 До мінор Людвіка Бетховена, який виступив на площі у Відні.

У коментарях встили переглянути концерт та поділитися враженями:

"Пронизуюче, красиво", "До мурах", "Була присутня на цій грандіозній події, це неперевершено, оркестр- це щось неймовірне!!! Дякую! Слава Україні", "Дякуємо за підтримку!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/alena_shoptenko/
Коментарі. Фото: instagram.com/alena_shoptenko/

Нагадаємо, ми писали, що Олена Шоптенко з "Танців з зірками" згадала, з ким запалювала з самого дитинства.

Як повідомляв "Знай.ua" Олена Шоптенко згадала минуле та жорстокість до цього дня.

Також "Знай.ua" інформував, що Олена Шоптенко з "Танців з зірками" наповнила новим змістом "танець життя".