Відома українська співачка, колишня «Холостячка» Злата Огнєвіч вирушила до соціальної мережі, щоб зробити цікаві пропозиції для своїх фанатів. Вона пропонує виконати якийсь кавер 90-х.

Дану публікацію Злата Огнєвіч розмістила всьому обліковому записі в Instagram.

«Є ІДЕЯ В сторі я влаштувала улюблені «питання/відповідь» і…. )) виявилося, що думки у нас із вами схожі. Я вже давно про це думаю, в більш глобальному форматі. Давайте подумаємо РАЗОМ Напишіть в коментарях, КАВЕР на який український хіт 90-х ви хочете від мене почути! Або ще ранішній період? Того з Вас, чий варіант найбільше сподобається, я запрошу до нашої студії @kaskarecords на творчу зустріч! Поїхали #ЗлатаОгневіч #КаверНеКовер #українськамузика #сучаснамузика #піснісоловїною #українськеретро», - звернулась співачка до українського народу.

Такий цікавий формат привернув чимало уваги шанувальників української артистки. Передплатники зірки не стали довго думати і вирушили до розділу з коментарями.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram

«Віктор Павлік , ні обіцянок, ні пробаченнь», «Скрябін Люди як кораблі.......», «Гурт АКВА ВІТА, пісня- А тепер усе інакше», «Балада про мальви, мені здається зараз це така потрібна пісня», «Тільки пісня королеви української естради 90-х Ірини Білик "Так просто". Все геніальне таке просте.А ви і є така Злата Огневич. А якусь народну пісню б потім якби заспівали дуетом. На Ваш вибір», - залишають прохання фанати Злати Огнєвіч.

Коментарі на пост Злати Огневич у Instagram
Коментарі на пост Злати Огневич у Instagram

Коментарі на пост Злати Огневич у Instagram
Коментарі на пост Злати Огневич у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Злата Огневич зачепила спогадами та зізнаннями на тих, хто йшов, щоб пробитися на фест.

Нагадаємо, Злата Огневич поділилася реальною історією із життя, яке чіпає до мурашок.