Олівія Вайлд подвоїла свою заяву про те, що вона звільнила Шайю ЛаБафа з "Не хвилюйся, люба", тепер стверджуючи, що він поставив їй "ультиматум" з приводу Флоренс П'ю.

"Нам довелося замінити Шайю. Він фантастичний актор, але це не спрацює " , - сказала 38-річна режисерка фільму у програмі "Пізднє шоу зі Стівеном Колбертом" у середу, 21 вересня. - Коли він поставив мені ультиматум, розумієте, він чи Флоренс, я обрала Флоренцію .

Шая ЛаБаф, кадр з "Пекучі питання в "Еллен Шоу"
Шая ЛаБаф, кадр з "Пекучі питання в "Еллен Шоу"

У відповідь на заяву ЛаБафа про те, що Вайльд із "Доктор Хаус" благала його залишитися в проекті, вона пояснила:

"Це він відчував, що йде, а я відчувала, що ми рухаємося далі без нього. На початку процесу створення фільму я як режисер намагалася врегулювати ситуацію між людьми, щоб подивитися, чи зможуть вони щасливо працювати разом ", - пояснила Вайльд. - Як тільки стало ясно, що це ненадійні робочі відносини, мені було поставлено ультиматум. Я обрала свою акторку, чому я дуже рада".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Гаррі Стайлс та Олівія Вайлд, фото з соцмереж
Гаррі Стайлс та Олівія Вайлд, фото з соцмереж

Вайльд також сказала, що це "питання семантики", коли її запитали, чи існує ймовірність того, що вона і ЛаБаф обидва говорять правду, і це просто плутанина.

"Це не збиралося просуватися вперед так, як він хотів, тому йому довелося піти" , - сказала вона.

Незважаючи на балаканину про те, що Вайльд і П'ю не сходяться в поглядах, режисерці не було чого сказати про 26-річну акторку, окрім хорошого.

"Вона сенсаційна в цьому фільмі. І справа в тому, що вона досить хоробра, щоб прислухатися до сміливих людей, які були до неї, яких решта інших ігнорували, і довіряти своїм інстинктам" , - сказала Вайльд.

Нагадаємо, що наречена Гаррі Стайлса Олівія Вайлд мало не розквасила носа на червоній доріжці: дещо заплуталося між ніг.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Трансформерів" Шайа ЛаБаф публічно "випоров" дівчину Гаррі Стайлза за звільнення.