Українська телеведуча та режисер, найбільш відома як ведуча програм про подорожі «Орел і решка» та «Життя інших» Жанна Бадоєва оприлюднила відеострічку у своєму акаунті в соціальній мережі. Вона відкрито розповіла про свою проблему.

Цю публікацію Жанна Бадоєва розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Коротко про те, чому я не вожу машину не знаю, не моє це… хоча розумом розумію, що це пряма необхідність…. І чому у мене цей бар'єр – не знаю) а ви як долали його? Чи не було, сіли та поїхали?», - підписала відеоролик відома телеведуча.

Численні фанати мандрівниці миттєво відреагували на публікацію зірки. Вони почали писати коментарі під відео, щоби підтримати свою улюбленицю.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Жанна Бадоєва, фото з соцмереж
Жанна Бадоєва, фото з соцмереж

«.. я думаю, що у вас просто немає такої гострої необхідності .... Я сіла за кермо 8 місяців тому, в 63 роки, коли в сім'ї трапилася біда, чоловіка не стало. італійські 9 років. Але досвіду -0. Не було раніше необхідності. І на своєму прикладі бачу, що ніколи не пізно і немає критерію віку! Важлива тільки мотивація», «Відео кому дано відразу, а комусь трохи важче. Але думаю якщо є бажання, то ти Жанночка впораєшся. Не моє і точка. Навіть намагалася. Навіть виходило. Але психологічно ніяк) художник, мабуть, я хороший, раз аналітика і водіння навіть - не моє », - пишуть відгуки користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Жанни Бадоєвої в Instagram
Коментарі на пост Жанни Бадоєвої в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Жанна Бадоєва змусила українців важко зітхнути.

Нагадаємо, Жанна Бадоєва з "Орел і Решка" розлютила росіян любов'ю до ненависної Литви.