Відомий український актор, переможець шоу "Танці зі зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" Артур Логай показав, яким буде майбутнє, який втік у росію продюсера Юрія Бардаша. Кумедний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Відомий український продюсер Юрій Бардаш, відомий такими проєктами як Quest Pistols, Quest Pistols Show, Гриби, Нерви, Місяць, Wellboy втік у росію і заявив, що отримає паспорт країни-агресора. Артур Логай вирішив пожартувати на цю тему і показав, що чекає на шанувальника путінського режиму в сусідній країні.

Юрій Бардаш, скріншот: Youtube
Юрій Бардаш, скріншот: Youtube

Так, Артур Логай записав коротенький ролик, у якому зіграв скандального продюсера та його неназваного співрозмовника.

"Не хочу, щоб мене українці знайшли. Стану справжнім руським", - заявив актор в образі Бардаша.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Співрозмовник відповів, що як "справжнього руського" Бардаша чекає лише одне - мобілізація та повернення в Україну, але вже не на довго.

Шанувальники оцінили ролик і засипали багатьма коментарями.

"У рідних тільки й спитають: "Пакет брати будете?)", "Подобаються такі ваші сюжети", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай притиснувся до дружини і показав дивний ранковий "ритуал": "Тільки встигла проковтнути".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".