Українська телеведуча, володарка премій «Телезірка» та «Телетріумф», жінка, яка добре володіє англійською та французькою мовами, чарівна Лідія Таран поділилася публікацією у соціальній мережі. Вона показала себе за кордоном та заговорила про українську літературу.

Цю публікацію Лідія Таран оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«Що читають французи? Чи готові читати українське? Я тут пробіглась місцевими книгарнями. А ще зустріла Андрія Куркова. Поговорили: - як повернутись до читання? Лайфак від письменника? - Коли може з’явиться перший роман про нашу війну - Як змінюється ставлення європейців та їх знання про нашу літературу? - Що пише і робить зараз він сам? - Що робити з Булгаковим? - Якою буде перемога?Розмова з Курковим, як смачна книга, має гарний терапевтичний ефект. Хочете відчути? Тоді переходьте за посиланням у шапці профіля Читаємо! Переможемо #книги#укрліт #курков #літфронт #щочитати», - підписала публікацію Лідія Таран.

Українська публіка, яка підписана на сторінку телезірки, не пройшла повз і вирушила до розділу з коментарями.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Лідія Таран. Фото: скрін youtube
Лідія Таран. Фото: скрін youtube

«Так тримати красуня чарівна слава Україні вдалого гарного настрою і дня бережіть себе», - написав фоловер ведучої.

Коментарі на пост Лідії Таран у Instagram
Коментарі на пост Лідії Таран у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Лідія Таран "забула" про 1+1 і вже будує успішну кар'єру у Франції.

Нагадаємо, Лідія Таран та Марічка Падалко, зірки каналу "1+1", ридали під час першої зустрічі за час війни.