Успішна українська співачка та телеведуча, представниця України на конкурсі пісні «Євробачення 2013» Злата Огневич поділилася постом у соцмережі. Вона розповіла про деякі зміни та звернулася до українців.

Цю публікацію Злата Огневич розмістила у своєму акаунті в Instagram.

"Працювати у чоловічому колективі означає: слухати чоловічі жарти )), гострі на смак вловлювати настрій кожного, навіть якщо він під сталевою чоловічою бронею подорожувати в одному бусі на всі гастролі і відчувати себе частиною зграї виконувати функції адміна і директора на площадці ( коли вона у від‘їзді ), і через це не встигати зробити мейк і зачіску перед виступом слухати компліменти перед виступом, які дуже надихають! разом придумувати магічну мантру, перед виходом до глядачів приходити на саундчек і відчувати насолоду від саунду, бо тобі її забезпечує неймовірний @ihorzavada. А ще імпровізувати з гітаристом і придумувати забавні пісні Може так колись народиться новий сингл!", - написала артистка.

Крім цього, Злата розповіла про те, що вона явно отримує на сцені задоволення. Не важко зрозуміти, що вона почувається комфортно в оточенні чоловіків. Співачка навіть написала, що любить своїх хлопців.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

«КАЙФУВАТИ на сцені від музики, почуттів, електричних розрядів, які пронизують все тіло, відчувати єдність і вдячність за момент. Тут і зараз Ось що таке працювати у чоловічому колективі з дуже крутими музикантами! Гайз, люблю»

Як раніше повідомляв портал "Знай", Злата Огневич вирішила відволікти українців від війни і нагадала про 90-ті.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч прийшла на нове шоу про стосунки.