Солістка гурту Kazka, успішна та добре відома Олександра Зарицька поділилася розкішними кадрами зі свого концерту. Вона вирушила до соціальної мережі, щоб поділитися своєю роботою.

Відповідні кадри Олександра Зарицька розмістила на своїй сторінці у Instagram.

«Готували вам з @monatik_official сюрприз, а ця ніч подарувала нам сотні сюрпризів, а саме — 215 героїв та героїнь, які тепер вільні! Хочеться співати на весь світ, дякувати всім, хто працював, докладав зусиль, вірив та молився. Знаю, попереду ще таааак багато роботи. Але зараз дозволяю собі просто щиро радіти! Вчора був неймовірний концерт, дякую Дімі, @roxolanas, глядачам, що співали разом з нами. Ви — любов. А ця енергія і досі пульсує в мені. Обожнюю!», - підписала публікацію відома співачка.

Якщо вирушити до розділу з коментарями, можна помітити, що на сторінку Олександри підписано багато іноземців. Це каже, що вона популярна не лише на території України, а й у інших країнах світу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Олександра Заріцька, фото з Instagram
Олександра Заріцька, фото з Instagram

« I love all your songs and all what you do! I'm a big fan of Kazka band. You are amazing! Enjoy your concerts in the US tour and hope to see you all live in a concert in Romania!», « Слава Україні Зайди на мій профіль, я впевнений ти захочеш підписатись», - залишають віднуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост Олександри Зарицької в Instagram
Коментарі на пост Олександри Зарицької в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександра Зарицька потрапила до дитячого табору із зірками під час війни.

Нагадаємо, Олександра Зарицька вперше показала того, хто вкрав її серце.