Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч.

Артистка розмістила нові фотографії. На першому вона перевіряє телефон і в душі радіє, що їй скинули донат на відновлення Чернігівського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Окупанти безжально атакували його 3 березня.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару
Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

На другий вона розмірковує про те, яке прекрасне майбутнє чекає на цей центр. Його обов'язково відновлять, не без допомоги небайдужих людей. Туди в безпеці зможуть повернутися малюки, щоби продовжити своє лікування та реабілітацію.

"Дякую всім хто долучається. Люди, ви кайф♥️🙏🏻", - написала Сопонару і залишила реквізити для доната.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Шанувальники відзначили, який уважний у Ірини погляд, який вселяє надію на те, що майбутнє справді буде відновлено.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару похвалилася красунею сестричкою на тлі Букінгемського палацу: "Одна світла, друга темна"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" прогулялася у тонкій сукні без білизни: "Фланувати"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" після спілкування з дітьми раптово "набралася розуму": "Роблю вигляд"