Українська акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 830 тисяч людей.

Як відомо, Ксенія Мішина вже довгий час практикує йогу, медитує і часто ділиться з фанатами цінним досвідом. У артистки навіть є свій наставник і вона намагається не пропускати заняття, особливо вранці. Це стало її щоденним ритуалом.

Ксенія Мішина, скриншот: Instagram
Ксенія Мішина, скриншот: Instagram

На цей раз зірка розмістила в Insta Stories добірку фото, як почався її ранок і показала вид дощового Києва з вікна. Спочатку Ксенія зробила декілька вправ на ноги зі стрічковим еспандером, але робила вона це в спідній білизні, а потім приступила до медитації.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники якраз можуть подивитися на результат правильного способу життя акторки - струнке та підтягнуте тіло, над яким вона старанно працює щодня.

Після ритуалів Ксенія повідомила, що прямує до лікарні. Вона хоче здати аналізи, щоб ще більше дізнатися про стан свого здоров'я.

"Дуже цікавий і корисний для себе виклик поставила", - написала Мішина і пообіцяла розповісти про подробиці пізніше.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина з "Холостячки" згадала як "вмирала" і її тіло виламувало: "Ой, а шо трапилося?"

Як повідомляв Знай.ua, Ксенії Мішиній пропонували участь у російському "Холостяку" з Тіматі, але вона не захотіла бути "одною з": "Тільки головні ролі"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, як Зеленський "допомагав" їй запастися продуктами у магазині: "Ходили разом"