Вже цієї п'ятниці, 30 вересня, українці зможуть нарешті насолодитись прем'єрою 12 сезону романтичного шоу "Холостяк".

Головним героєм став бізнесмен Алекс Топольский, який приніс з собою нові правила шоу, як наприкладл різні кольори троянд. Чим ще дивуватиме проєкт? Про це намагався розповісти незмінний ведучий шоу Григорій Решетник.

Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ
Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ

Ведучий реаліті – Григорій Решетник – відзначає, що у цей непростий час найціннішим лишається життя.

"Найважливіше, що всі ми можемо зробити — це жити, допомагати армії і працювати в заданих умовах, кожен на своєму місці і на своєму фронті. А ще — наповнювати свій внутрішній емоційний стан тим, що надихає, щоб були сили разом наближати нашу перемогу, – говорить ведучий. – Цієї осені ми запрошуємо українців жити: з любов’ю у серці, із запалом в очах, з гордістю за своїх. Ми маємо це робити щодня, щохвилини, адже саме за життя так відважно борються наші незламні воїни. Тому сподіваюсь, що 12 сезон стане віддушиною та натхненням для українців".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Традиційно знайомство Холостяка з учасницями реаліті відбудеться у форматі Першої вечірки. Проте не обійдеться без сюрпризів та нових правил, які встановлюватиме сам Алекс: даруватиме подарунки вже на першій зустрічі і підготує три нових кольори троянд. Що вони означають – дізнайтесь вже 30 вересня.

"Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
"Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

Нагадаємо, що Алекс Топольський із шоу "Холостяк-12 не посоромився вийти майже в трусах, фанатки оцінили "вужика".

Раніше ми повідомляли, що "Холостяк" Алекс Топольський побачив перших дівчат, але вони впали в паніку.