Відомий журналіст та ведучий шоу "Говорити Україна" Олексій Суханов порозмірковував над тим, чи варто хвилюватися або ж боятися когось. Він виклав цитату відомої письменниці, яка вигадувала дивовижні світи, які досі обожнюють дорослі та діти.

На своїй сторінці в Instagram де на оновлення журналіста та ведучого підписані понад 97 тисяч осіб, Олексій розмістив своє фото та написав про що думає останнім часом. Як виявилося, ведучий намагається знайти баланс між спокоєм і поінформованістю.

Олексій Суханов. Фото:instagram.com/suhanov.official/
Олексій Суханов. Фото:instagram.com/suhanov.official/

"Не варто хвилюватися. У світі немає нічого страшнішого за нас самих" - Туве Маріка Янссон, 1914-2001, фінська романістка - написав Суханов.

Олексій Суханов. Фото: instagram.com/suhanov.official/
Олексій Суханов. Фото: instagram.com/suhanov.official/

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він взяв слова відомої письменниці, яка вигадала найдивовижніший світ Мумій Тролів, та виніс у окремий пост. У реакціях можна побачити як відреагували українці на цитату відомої письменниці.

У коментарях підтвердили, що ця чудова жінка варта наслідування. А її дивовижна мудрість вражає.

"Вона Мумій Троля написала і у Хельсінкі сувенірна продукція з її персонажами у крамницях", "Дуже влучно", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/suhanov.official/
Коментарі. Фото: instagram.com/suhanov.official/

Нагадаємо, ми писали, що сумний Олексій Суханов з "Говорить Україна" поміркував, що таке егоїзм, пригадавши класика.

Як повідомляв "Знай.ua" ведучий Олексій Суханов згадав, як гуляв нічною Одесою у пошуку червоного вина з Ройтбурдом.

Також "Знай.ua" інформував, що ведучий Олексій Суханов нагадав, коли з'явилась червона площа та росія: "Не ранок у сосновому лісі".