Відома українська співака Злата Огнєвіч вразила літніми кадрами, на відпочинку в Греції.

На своїй сторінці в Instgaram Злата розмістила фото в коротенькій красивій сукні м'ятного кольору. Вонарозповіла, що знаходиться в Греції, на Кіпрі,та готова віддатися чарам моря.

"Десь на вулицях старого міста… ", - підписала дівчина фото.

Злата повідомила, що знаходиться в Ханья, місті, де довгий час правила Османська Імперія.

"Я бачила багато старовинних містечок. І от тепер є два улюблених! Це Толедо, що в Іспанії, а тепер— Ханья, о.Крит. Сюди хочеться вертатись, аутентичність захоплює! Якщо раптом будете тут, рекомендую почати знайомство зі старовинними вулицями з площі, де розташований старбук, одразу за ним можете занурюватись вглибину. А потім вийдіть на Венеціанську гавань, і далі, до Мечеті Яничар. Емоції гарантовані", - розповіла Злата.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Також зірка розповіла, що знаходиться у відпустці, а скоро знову пірне в український жовтень

"Скоро пірну в жовтень з головою, а поки… пірнаю в море", - написала Злата.

У коментарях дівчину підтримали, накидавши компліментів та визнань у коханні:

"Злато, ви дуже-дуже гарна. Вбрання вам дуже пасує", "Ось за таких, колись палили Трою", "дуже потрібна відпустка… але Новий Рік в мирі понад усе", "Жінка, яку я люблю"

Коментарі. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, ми писали, що "Холостячка" Злата Огнєвіч нагадала про героїв України, які залишаються у полоні рашистів: "Сковує нестерпний біль".

Як повідомляв "Знай.ua" "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, як їй бути в чоловічому колективі: "Дівчина, але не тьолка".

Також "Знай.ua" інформував, "Холостячка" Злата Огневич оточила себе купою чоловіків і поділилася задоволенням.