Відома співачка, переможниця "Маски" та героїня романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнєвіч нагадала українцям про тих захисників, які залишаються у російському полоні.

Пройшов перше відчуття ейфорії після того, як повернули 215 захисників Маріуполя з російського полону. Злата Огнєвіч на своїй сторінці в Instagram, на яку підписано майже пів мільйона шанувальників, вирішила нагадати, що ще багато тих, хто взявся захищати Україну, знаходяться в полоні, і боротьба за їхнє визволення триває.

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Не забувайте, що вони ВСІ пройшли пекло АЗОВСТАЛі та полону. Так само як і рідні — пройшли пекло очікування. Мене сковує нестерпний біль і страх лише від однієї думки: "ЯК ЦЕ"? Це — ДИВО, що їх повернули, і тільки! Але ж, СПРАВЖНІ друзі пізнаються і в радості, чи не так? Повернуто лише частину полонених, цей прецендент всім нам дає велику НАДІЮ! А це означає — боротьба триває, ще з більшою силою. Звільнити їх — справа ЧЕСТІ. Тож, пропоную забути образи і об‘єднатися заради великої мети. - написала Злата

Пост Злати Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Пост Злати Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також співачка закликала діяти, та долучатися до ініціативи "azovstal families" і зосередити свої зусилля на тиску на світову спільноту, лідерів влади. Також можна влаштовувати мирні демонстрації, добиватися зустрічей із впливовими людьми.

Пост Злати Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Пост Злати Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Зірка заявила, що заради полонених готова об'єднуватися та прощати непорозуміння.

У коментарях підтримали Злату:

"Не зважайте на тявкаючих трусливих песиків", "Дай Боже, щоб всі наші Захисники,що знаходяться в полоні , повернулися живими до своїх родин", "Боротьба триває і ми віримо в перемогу", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, ми писали, що Злата Огневич оточила себе купою чоловіків і поділилася задоволенням.

Як повідомляв "Знай.ua" Злата Огнєвіч вирішила відволікти українців від війни і нагадала про 90-і.

Також "Знай.ua" інформував, Злата Огнєвіч поділилася реальною історією з життя, яке зворушує до мурашок.