Зірка серіалу «Друзі» Дженніфер Еністон виглядала недбало, одягнувши джинси під час зйомок «Ранкового шоу».

Дану публікацію Дженніфер Енітсон розмістила у своєму акаунті в Instagram.

На одній фотографії зірка «Друзів» вийшла з «Порше» в окулярах, коли вона увійшла до ролі Алекса Леві.

Джннініфер Еністон: скрін із соцмережі
Джннініфер Еністон: скрін із соцмережі

Це сталося після того, як голлівудська красуня влаштувала пікантну демонстрацію, коли повністю роздяглася догола для відео в душі, щоб просувати свій новий шампунь та кондиціонер LolaVie.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше цього місяця вона опублікувала в Instagram карколомне відео, в якому вона зняла одяг і порадувала своє волосся косметичними засобами.

Початок кліпу дав шанувальникам можливість зазирнути в чудовий будинок Дженніфер, де вона виглядала як завжди гламурно в темному халаті.

Актриса, до якої приєдналося її щеня, підійшла до вікна і схопила білі пляшки шампуню та кондиціонера, перш ніж вирушити у ванну, щоб вмитися.

У наступній сцені оголена Дженніфер увійшла в душ, де вона затьмарила всіх, втираючи свої нові продукти в мокрі світлі локони.

Кінозірка випромінювала гламур, повернувшись спиною до камери, коли вона витончено відкинула волосся назад, коли на неї ллється вода.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Девід Швіммер зняв труси і жорстко висміяв Дженніфер Еністон.

Нагадаємо, повністю гола та мокра Дженніфер Еністон показала, від чого відмовився Бред Пітт.