Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще нещодавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей.

Слава Камінська нещодавно випустила україномовну пісню "Додому", на яку не всі слухачі відреагували позитивно. Артистці дорікнули, що вона нібито піариться під час війни, бо в неї закінчилися гроші.

Скріншот із Instagram, Слава Камінська
Скріншот із Instagram, Слава Камінська

Співачка знайшла, що відповісти хейтерам. Камінська заявила, що за всю кар'єру на сцені, а працювала вона у шоу-бізнесі 15 років, встигла заробити достатньо, щоб зараз творити те, чого душа забажає. Також вона нагадала, що є громадянкою України, якою б мовою не співала.

Цікаво, що Слава назвала себе мамою трьох дітей, хоча має лише двох від колишнього Едгара.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я, як і всі "щасливі дружини та матусі трьох дітей" (про це ми поговоримо пізніше) також хочу повернутись "Додому" до свого коханого, котрий зараз в Україні допомагає ЗСУ наблизити нашу перемогу", - написала Камінська.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська взялася за чарку, щоб розповісти важку історію: "Вже не почую..."

Як повідомляв Знай.ua, Слава Камінська раптово перейшла на солов'їну і посміялася з себе: "Картина маслом"

Також портал Знай.ua писав, що Слава Камінська відкрила для себе "тренажер", з якого не злазить днями на проліт: "Вічно мокра"