Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина вирушила до симпатичної молодої людини у пошуках полегшення. Про це вона розповіла у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та намагається регулярно радувати їх новими публікаціями. Водночас вона намагається бути максимально відкритою та розповідає про багато моментів з особистого життя.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ксенія Мішина показала, як залишилася наодинці із симпатичним чоловіком у невеликій кімнатці. Як виявилося, вона прибула до масажиста, оскільки відчуває сильні проблеми зі спиною і хотіла б, щоб їй хоч трохи полегшало.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Прикиньте, приїхала, а він не знає, що зі мною робити. Зараз мене... вправлятиме", - коментує зірка на відео.

На одному з відео зірка показала, що справи зі спиною у неї справді не дуже. Актриса не могла розпрямитися під час ходьби, тому поспішила по допомогу до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, колишній Мішин з "Холостячки" Олександр Еллерт показав, куди рушить після США: відлежався і час у дорогу.

Також наш портал інформував, напівгола Даша Астаф'єва стала рачки і показала, як треба радувати чоловіка: "Гідно".

Крім того, наш портал інформував, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".