Знаменитий український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук побував практично під носом у російських окупантів - у фронтовому місті Бахмут. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Святослав Вакарчук з перших днів повномасштабного російського вторгнення активно підтримує українських воїнів та безстрашно навідує їх навіть на найпередовіших позиціях. На цей раз артист приїхав до міста Бахмут, яке знаходиться практично на лінії фронту.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

"Ви бачите позаду мене воронки, звуки, вибухи тут справжнє фронтове місто, але фронтове місто, яке є символом українського опору, яке стоїть міцно, аж до перемоги", - сказав музикант під звуки вибухів ворожої артилерії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Українці закликали музиканта берегти себе та подякували за все, що він робить.

"Який Ви, молодець, ви приклад для всіх діячів культури. Я мама захисника, який зараз перебуває в полоні. Дивлюся на Вас і бачу свого сина, ви символ України. Дякую", "Бережіть себе! Дякую вам за все, що ви робите", - написали у коментарях.

Святослав Вакарчук. Фото: скрин youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрин youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Святослав Вакарчук з "ОЕ" розкрив, чому відмовився від зйомок у фіналі "Голосу країни": "Різні всесвіти".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Окрім того, ми писали, Наталія Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень: "Коротка київська осінь".