Знаменита українська телеведуча "ТСН" та журналістка Марічка Падалко згадала 2000-і роки та період, коли тільки почалася її кар'єра на телебаченні. Яскравим фото вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марічку Падалко знають мільйони українців, адже вона вже двадцять років є обличчям головного телеканалу країни "1+1" та тримає в курсі всіх важливих подій. Вона радує шанувальників не лише появою на телеекранах, а й у соціальній мережі, де також ділиться важливими новинами та радує особистими фото.

Марічка Падалко. Фото: скрін youtube
Марічка Падалко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марічка Падалко поринула у спогади. Вона зазначила, що вже 20 років працює на "1+1" і вирішила в цю дату порадувати першим фото, зробленим на робочому місці. Зірка розповіла, що прийшла на телеканал у 2002 році та показала, як виглядала тоді.

"2002 vs 2022. 20 років на "1+1". Дякую всім, хто поряд, і тим, хто з того боку екрана. Переможемо!", - підписала фото телеведуча.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники, а зокрема та її колеги заявили, що ведуча з роками зовсім не змінилася.

"Зовсім не змінилася!! Стала тільки краще!!", "Марічко, ти чудова! Професіонал, красуня, хороша людина! Роки зробили тебе ще краще!", "Дуже красива і час пройшов повз вас. Змінилася тільки зачіска", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, що провідна "ТСН" Лідія Таран у Франції торкнулася важливої ​​теми: "Роман про нашу війну".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Окрім того, ми писали, Наталія Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень: "Коротка київська осінь".