Популярний та дуже талановитий український співак Артем Пивоваров повідомив, що приготував сюрприз для шанувальників, але не став розкривати карти, щоб зберегти максимальну інтригу. Несподіваний анонс він зробив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров завоював своїм талантом серця мільйонів українців. Практично всі його роботи стали хітами, особливо останні треки, записані в дуеті з Надею Дорофєєвою, а згодом з Олею Поляковою. На цьому артист не зупиняється та стрімко йде вперед.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, Артем Пивоваров порадував фанатів, повідомивши їм, що вже дуже скоро вони зможуть насолодитися новою піснею, яка також записана у дуеті. З ким заспівав цього разу артист розкривати не став, але запропонував українцям вгадати.

"Нова пісня вже 30 вересня! Як думаєте з ким дует?" - написав співак.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники почали ділитися припущеннями.

"Буде бомба. Всі роботи, які робите просто мурашки", "Полякова", "Дуже хотілося б з Юлією Саніною", "Hardkiss", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров ризикнув життям, щоб вразити шанувальниць: "Серце в п'ятах".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Тіна Кароль на камені стоячи закуталася в теплий комбез та змусила хвилюватися українців: "Злазь звідти".