Відомий дизайнер Андре Тан розповів, що поки воїни борються на передовий з окупантами, кожен українець має свій фронт, для когось це волонтерство, а для когось створення одягу. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андре Тан опублікував відео, на якому показав свій шлях на Milan Fashion Week, де має презентувати нову колекцію, представляючи Україну. Він зазначив, що у кожного українця зараз свій фронт, навіть якщо він не перебуває безпосередньо у зоні бойових дій.

Андре Тан. Фото: скрін youtube
Андре Тан. Фото: скрін youtube

Дизайнер наголосив, що для нього цей фронт – створення одягу. Він разом із командою створив новий бренд, який має дарувати радість навіть у цей складний період. Андре Тан вирушив на тиждень моди в Мілані, щоб продемонструвати світові свій витвір і вкотре показати, що Україна є країною талановитих людей.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Кожен б'ється на своєму фронті! І я стоятиму на своєму до кінця. Чому? Ми повинні! Заради всіх, хто пожертвував своїм життям за тебе, за мене, за нас! Саме це ми і вклали у філософію бренду RDNT — бренду, що народився. під час війни та покликаного дарувати світло навіть у найтемніші часи. Кожен стібок наповнений любов'ю. Адже кохання завжди перемагає ненависть, а світло – пітьму!", - поділився дизайнер.

Раніше портал Знай повідомляв, Володимир Дантес захотів, щоб українці завжди пам'ятали, скільки їх уже немає вдома: "Сумно та тихо".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Окрім того, ми писали, Наталія Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень: "Кротка київська осінь".