Легендарна українська телеведуча та журналістка, колишня модель, дружина народного артистка України Юрія Горбунова Катя Осадча оприлюднила важливу новину у соціальній мережі. Вона звернулася до українців і заговорила про людей, які зникли безвісти під час війни.

Дану публікацію Катя Осадча розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Ми ані на хвилину не полишаємо роботу по пошуку і наш телевізійний пошук має особливе значення, адже хтось з багатомільйонної аудиторіяї Марафону новин нам може надати інформацію про зниклих і це відбувається чи не що випуску Навіть переглянувши анонс ви можете впізнати зниклих Подивіться, можливо ви впізнаєте тих кого шукають Сьгодні о 21:00 в Марафоні єдині новини @1plus1_ua @poshuk.znyklyh», - підписала відеоролик дружина Юрія Горбунова.

Українська публіка не змогла пройти повз дану публікацію Каті. Багато передплатників зірки не стали мовчати і почали писати слова з подяками за таку важливу справу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катя Осадча. Фото: instagram.com/zavaduk/
Катя Осадча. Фото: instagram.com/zavaduk/

«Хоч би всі кого шукають, знайшлись», «Будемо раді бачити Вас в нашому магазинчику картин за номерами! Мирного неба», «атя ,яка ви молодець ,така корисна программа ,слідкую за вами давно ,просто респект як кажуть в народі та уважуха А проєкт Холостяк ....то позорище», «Дякую всій команді за вашу добру справу, за дива які даруєте людям», «Дякуємо за Вашу важливу справу», - залишає відгуки українська аудиторія.

Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram
Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram

Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram
Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Катерина Осадча розкрила лайфхак для українців у Грузії.

Нагадаємо, Катерина Осадча порівняла російських чоловіків, які тікають так само, як наші жінки від війни.