Відома українська співачка Анастасія Кочетова, яка виступає під сценічним ім'ям MamaRika, розповіла, що під час благодійного туру Європою пережила "пекло", зокрема потрапила в ДТП. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

MamaRika, яка нещодавно повернулася з благодійного туру Європою розповіла, що загалом дуже задоволена поїздкою, адже змогла зробити багато корисних справ, зокрема побачилася з біженцями, поволонтерила, а у перервах між виступами навіть написала кілька пісень. Але були й не надто веселі моменти.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

Так, MamaRika зазначила, що доводилося дуже багато їздити і величезну кількість часу проводити в автомобілі разом з дитиною, що створювало особливий дискомфорт, адже навіть годувати дитину було складно. Але це, як заявила зірка, ще квіточки. Під час туру вона потрапила в аварію, де розбила автомобіль, але сама на щастя не постраждала. А потім усім сімейством вони захворіли на коронавірус.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Мамочки зрозуміють, наскільки важливий прикорм у житті дитини такого віку, і як необхідно бути в затишку і мати всі умови для малюків. Цього всього у нас не було - ми жили абияк. Вишенькою на торті стала аварія, під час якої ми розбили нашу машину. А насамкінець ще всією родиною злягли з ковідом, через який довелося скасувати низку концертів. Повний треш", - згадала співачка.

Раніше портал Знай повідомляв, Арсен Мірзоян розповів про свій шлях від працівника заводу до артиста і сварки з Тонею Матвієнко: "Відчуває потреба..."

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".