Популярна українська співачка, колишня представниця України на Євробаченні Злата Огнєвіч поділилася розкішними кадрами в соцмережі. Вона вирушила за кордон та показала другий Крим.

Цю публікацію Злата Огнєвіч розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«КРИТ Острів дитинства Місце, де спогади накрили Тут неможливо обійтись без рефлексії, бо все нагадує рідний Крим: кожна скеля, улюбені світанки, море і навіть рослини. Пахлава теж присутня, тільки з турецьким вайбом )) Я відпочивала в селищі Альмирида. Ідеально там саме зараз ( записала собі на майбутнє жирний плюс щодо відпочинку у вересні ) Дуже скучила за рідною домівкою! Щаслива, наповнена, зараз сиджу в літаку і пишу цей пост Скоро побачимось!!!», - подписала пубікацію українська артистка.

Потрібно визнати, що місцевість, де зараз Злата – дуже гарна. За її словами, воно реально нагадує Крим і аудиторія, яка підписана на сторінку зірки, не змогла не приділити цьому уваги.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

«О, які знайомі відчуття, ми з донею, на Криті знаходили ціли вулиці Коктебелю», «Кріт, Ібіза, Мальта - дуже схожі. Краса неймовірна!», «Чудова», « Fantastic photos . You look so gorgeous , so enchanting , so stunning and so beautiful», « Дуже тендітно виглядаешь», - залишають відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Злати Огневич у Instagram
Коментарі на пост Злати Огневич у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Злата Огневич у повітряному вбранні вразила своєю дивовижною красою.

Нагадаємо, Злата Огневич нагадала про героїв України, які залишаються в полоні рашистів.