Популярна українська співачка, соліста гурту KAZKA Олександра Зарицька поділилася приємними новинами. Вона вирушила до соціальної мережі, щоб повідомити про ряд своїх концертів у США.

Цю інформацію Олександра Зарицька надала на своїй сторінці в Instagram.

«When American dream meets Ukrainian KAZKA Як і обіцяла, розклад нашого туру Північною Америкою 4.11 • Нью-Йорк, США 5.11 • Маямі, США 6.11 • Чикаго, США 11.11 • Сіетл, США 12.11 • Сан-Франциско, США Ми вже готуємо для вас багато сюрпризів Буду поступово ділитися залаштунками, нашими планами, благодійними ініціативами Цей тур мав статися ще до війни, але я відчуваю, що зараз він може дати глядачам ще більше — підтримки, єднання, відчуття дому навіть за сотні тисяч км Посилання на квитки у шапці профілю», - підписала публікацію відома співачка.

Як відомо, Олександра вже не вперше вирушає на територію США. Вона якось заспівала гімн України у центрі Нью-Йорка, коли там піднімали український прапор на честь підтримки України.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Аудиторія, яка підписана на сторінку артистки, не зуміла втриматися, і почала писати відгуки.

Олександра Заріцька, фото з Instagram
Олександра Заріцька, фото з Instagram

«Чи плануються концерти в Канаді ?», «Чекаємо Вас на Нац. Відборі цього року», «Коли будете в Польші ??? Чекаю вас з нетерпінням ! Обожнюю вас і вашу музику», «Доброго дня, скажіть будь-ласка як можна зв’язатися з вашим концертним менеджером», - залишають комментарі фооловери Олександри.

Коментарі на пост Олександри Зарицької в Instagram
Коментарі на пост Олександри Зарицької в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександра Зарицька із "KAZKA" розкрила, що допомагає їй триматися на плаву під час війни.

Нагадаємо, Олександра Зарицька з гурту KAZKA зворушила українців, одягнувши фартух.