Відома українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик поділилася пізнавальним постом у соцмережі. Вона вирішила нагадати українцям, що незабаром зима і повідомила, які в неї запаси.

Цю публікацію Лілія Ребрик оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«Осінь цього року взялася зарано нагадувати, що не за горами зима: у Карпатах уже сніг ! І я всерйоз задумалася над запасами на зиму!
Статті про необхідність запастися трапляються на очі аж занадто часто - настільки, що і в мені прокинувся синдром білки. Поки дача радує врожаєм і на тому дякую))). Але Консервацію від мами привезли, фірмові свекрусині закатані томати та огірки на дачі склали. Маємо трохи запасів круп, кілька пачок макаронів, борошна і олію. Чим ще варто запастися? Що ви складаєте на зиму (раніше був «чорний день», тепер у лексиконі «не чіпай, то на зиму»! ) P.S. До речі, у нашому фонді @rebryk.foundation робота також кипить: ми теж збираємо для наших підопічних набори на зиму Підказуйте - що в них покласти!», - підписала публікацію українська телезірка.

Численна українська публіка, яка підписана на сторінку Лілії, досягла позначки майже 800 тисяч осіб. Вона не пройшли повз нього і почали писати відгуки під знімком телеведучої.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

«Нічого не роблю. Живу одним днем. Хочу додому в Нову Каховку», «Щасливі! А моя консервація разом із квартирою у Харкові на Південній Салтівці відійшла "в мир иной"!», «Бо "чорний день" вже прийшов...», - пишуть юзери соцмережі.

Коментарі на пост Лілії Ребрик у Instagram
Коментарі на пост Лілії Ребрик у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Лілія Ребрик закликала українців не забувати, що насправді важливо.

Нагадаємо, Лілія Ребрик та Булітко з "Дизель шоу" вміло потролили росіян.