Українська співачка Віра Брежнєва нещодавно показувала своє обличчя, чи не вперше з початку повномасштабної війни.

Вона вже давно знаходиться у Європі, де всіляко допомагає українським біженцям та громадянам, які постраждали від рашистської агресії. А зараз екс-учасниця "ВІА Гри" поділилася декількома Instagram Stories, в яких описала думки, пов'язані, звичайно, з останніми подіями.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

"Постійна гойдалка. Від "намагатися жити і радіти життю" до відчаю. Від новини до новини. Від надії на краще до страху за сьогодення. War-life balance? Немає ніякого балансу. Тому що кожен день непередбачуваний. Сьогодні закінчилося ось такими новинами", - пише Віра Брежнєва в першій Stories.

Хоча про що конкретно пише Віра Брежнєва – незрозуміло.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

"Музика - найкращий провідник. Сенсів, емоцій, почуттів. Талант ще не означає - що людина хороша. Але коли хороша людина талановита, це звучить так...", - додала вона.

І показала відео із концерту Дмитра Монатика. Там показано виконання популярної останніми місяцями пісні під назвою "Молчунам".

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, екссолістку "ВІА Гри" Віру Брежнєву запідозрили у розлученні з Костянтином Меладзе: продюсер все ще мовчить

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Меладзе Віра Брежнєва передала Харкову смачний "подарунок", змінившись в особі через війну

Знай.uа писав, Віра Брежнєва показала свою гордість, але зовсім не Костянтина Меладзе: "Завжди відчувала..."