Королівська біографиня каже, що вона написала нову книгу, щоб показати, як королева Єлизавета II та принц Гаррі нібито погано поводилися з новою королевою-консортом Каміллою.

"Я вирішила, що якимось чином мені потрібно збалансувати ситуацію , - сказала Анджела Левін 30 вересня у британському ток-шоу "Лотарингія" про "Камілу", яке з'явилося у книгарнях цього тижня. - Одним із них була "Корона", яка, як мені здалося, була дуже жорстокою по відношенню до неї, а іншим був насправді принц Гаррі, який теж говорив про неї дуже неприємні речі."

Принц Гаррі та принцеса Анна, кадр з похорону Єлизавети II
Принц Гаррі та принцеса Анна, кадр з похорону Єлизавети II

Представники 38-річного Гаррі не відразу відповіли на запит Page Six про коментарі.

Проте, натягнуті стосунки герцога Сассекського з його мачухою було добре задокументовано у минулому.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Письменник Том Бауер стверджував у своїй книзі "Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами", що частково причина, через яку Гаррі та його дружина Меган Маркл втекли з Великобританії, полягала в "расистських" коментарях Камілли про їхнього тодішнього ненародженого сина Арчі.

"За словами Гаррі, хтось розмірковував про те, як виглядатиме його майбутня дитина. В одній із версій Камілла зауважила: "Було б смішно, якби у вашої дитини були руді афро-волоси?" , - написав автор.

Король Чарльз III та королева-консорт Камілла на похороні Єлизавети II, кадр з відео
Король Чарльз III та королева-консорт Камілла на похороні Єлизавети II, кадр з відео

Інсайдери також стверджували у червні, що Гаррі все ще не був шанувальником 75-річної Камілли, тому що він не забув коментарів своєї покійної матері, принцеси Діани, про роман королеви-консорту з його батьком, королем Чарльзом III.

Діана одного разу сказала: "У цьому шлюбі нас було троє, тож було трохи тісно".

Принцеса Діана, скріншот: Instagram
Принцеса Діана, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Національний архів Шотландії назвав причину смерті королеви Єлизавети ІІ, принцеса Ганна назвала інформатором.

Раніше ми повідомляли, що король Великобританії Чарльз ІІІ не пустив Меган Маркл на збори сім'ї, принц Гаррі не образився.