Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юля Бельченко з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 330 тисяч людей.

Юля Бельченко назвала людей, які найбільше викликають у ній негативні емоції – це моралісти, які прикидаються "святошами" та прикриваються моральними принципами, вірою в Бога, а зараз війною. Такі люблять повчити оточуючих життю і лізуть із непроханими порадами.

Скріншот із Instagram, Юля Бельченко
Скріншот із Instagram, Юля Бельченко

"Вони люблять засуджувати, а самі роблять або хочуть робити те, що засуджують. Речення у них завжди починають з "Ось я би ніколи…". І як показує час - ці псевдоморальні принципи працюють тільки на публіку і не мають нічого спільного з поведінкою людини в реальності. Я це зрозуміла ще на Холостяку і після", - пояснила Бельченко.

І справді, глядачі розкрили сутність деяких дівчат на шоу "Холостяк", які переслідували свої цілі та хотіли здаватися кращими. Зайка заявила, що не довіряє таким лицемірам.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Людина в латексі викликає у мене більше довіри, ніж моралісти, які прикривають свої грішки довгою спідницею і осудом інших", - підсумувала дівчина.

Раніше ми писали про те, що Зайка-Бельченко з "Холостяка" зняла штани і розкинула оголені ніжки: "Чи прикрашає скромність?"

Як повідомляв Знай.ua, фіналістка "Холостяка 11" Юлія "Зайка" Бельченко вразила пінним кадром: "Дуже гламурно"

Також портал Знай.ua писав, що напівоголена Юля "Зайка" приміряла "славу" Ханде Ерчел з "Постукай в мої двері": "Придивилася, аж ні - це наша"