Ванесса Гримальді народила 28 вересня свою першу дитину від чоловіка Джошуа Вулфа.

"Ніщо не зрівняється з моїм 35-річчям!, - написала вона в Instagram 30 вересня. - Наше маленьке диво вирішило народитися за день до дня народження мами, тому ми відсвяткували його ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ та моє 35-річчя у пологовому будинку як нова родина".

"Мама і тато ТЕБЕ ТАК ЛЮБЯТЬ!!! - продовжила Гримальді. - Дякую, що вибрав нас і подарував нам КРАЩИЙ подарунок з усіх: бути твоїми батьками!"

34-річна переможниця 21-го сезону британського "Холостяка" розповіла своїм передплатникам у Instagram у квітні, що створює сім'ю із 37-річним чоловіком.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Вибачте, я зникла безвісти" , - підписала колишня зірка реаліті-шоу вагітні фотографії на той час. - Я була зайнята створенням крихітних пальчиків та пальчиків на ногах малюка Вулфа.

У своєму дотепному посту Вулф написав: "Вовча зграя збільшується на одиницю".

Колишні суперниці уродженки Канади за "Холостяком" поділилися своєю підтримкою в коментарях у соціальних мережах.

"ПРО БОЖЕ МІЙ!!!! вітаю!!" - захоплено вигукнула Рейвен Гейтс, а Астрід Лох написала: "О боже, вітаю вас двох".

Жінки раніше боролися за серце Ніка Віалла у "Холостяку", а Гримальді побралася з 41-річним ведучим подкасту "Viall Files" наприкінці шоу.

Нагадаємо, що екс-обранка Михайла Заливака з "Холостяка" Ганна Богдан привітала колишнього особисто .

Раніше ми повідомляли, що фіналістка "Холостяка 11" Юлія "Зайчик" Бельченко вразила пінним кадром.