Українська акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 830 тисяч людей.

Ксенія Мішина знову поміркувала про життя людини і як важлива в ній свобода. Артистка має на увазі під цим словом не хаотичні стосунки чи поведінку, а внутрішній стан, у якому ми не реагуємо на бажання розуму.

Скріншот із Instagram, Ксенія Мішина
Скріншот із Instagram, Ксенія Мішина

"Про здатність не вірити своїм страхам та переконанням, нав'язаних ззовні. Звільнення від громадської думки. Звільнення від гніву, страждань та сумнівів. Звільнення від жалю та невпевненості у своїх силах. Вміння обирати радість замість тривоги", - додала дівчина.

Але за таким усвідомленим звільненням стоїть щоденна і дуже кропітка робота над собою, щоб створити людину, здатну спокійно і з радістю приймати все, що дає життя.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Усвідомлення свободи одна з найбільших перемог у житті кожної людини", - зазначила Мішина.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина з "Холостячки" розсунула ноги у сукні після джакузі: "Не здивована"

Як повідомляв Знай.ua, колишній Ксенії Мішиної Еллерт придумав альтернативу "стіні Яценюка": "Потрібен бетон, рів з крокодилами та лучники"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина з "Холостячки" роздяглася до трусиків і "потягалася" з гумкою: "Виклик поставила"